Hypnobirthing Randstad

Persoonlijke Hypnobirthing cursus

afbeelding blije aanstaande ouders gemend stel in verwachting

Privé cursus hypnobirthing in de Randstad: Je bent welkom op de praktijk op de Merwedekade in Utrecht Rivierenwijk of ik kom naar je toe!

De privécursus Hypnobirthing bij jou thuis is beschikbaar in de Randstad en beslaan alle locaties die binnen 1 uur ov-reistijd vanuit Utrecht vallen. Dit betreft onder andere de plaatsen Utrecht, Amsterdam Zuid & Bijlmer, Nieuwegein, Houten, Bunnik, Odijk, De Bilt, Zeist, Driebergen, IJsselstein, Vianen, Woerden, Vleuten, De Meern, Harmelen, Montfoort, Gouda, Maarssen, Breukelen en Abcoude. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel me, of stuur me een bericht en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

 

 

Liever een groepscursus in plaats van privé? Bekijk hier de data van de cursus op locatie in Utrecht. Wil je elders in de regio een groepscursus? Ook dat kunnen we bespreken. Momenteel overweeg ik bij voldoende animo bijvoorbeeld een groepscursus in Woerden of Amsterdam Zuidoost te starten. Geboren en getogen in het Groene Hart ben ik met de meeste gemeenten in en om de grote steden bekend.

Voor jou op maat gesneden

Privélessen hypnobirthing zijn waardevol omdat ze helemaal op maat worden gegeven voor jou en je geboortepartner. Bovendien hoef je het huis niet uit, want ik kom bij jullie thuis langs! Zo kan je al jouw vragen aan mij kwijt en is alle aandacht op jullie persoonlijke situatie gericht. Deze privécursus is doordeweeks en in het weekend beschikbaar, op dagen en tijdstippen die jou passen. Hij wordt over twee lesdagen van elk zes uur verspreid. Het trainingsprogramma bevat dezelfde informatie als de groepscursus hypnobirthing, maar heeft als voordeel dat we dieper in kunnen gaan op de onderwerpen die voor jullie relevant zijn.

Lesdag 1

moeder met kinderen volgen thuis zwangerschapscursus hypnobirthing

  • Les 1 & 2 van de groepscursus
Lesdag 2

  • Les 3 & 4 van de groepscursus
Plaats & prijs

Praktische info Hypnobirthing Randstad

  • €497 per koppel + 1 euro per km reiskosten vanaf Merwedekade 174bis in Utrecht (normaal 647, dus 150 euro korting gedurende verlengde lockdown!)
  • 2 sessies van 6 uur bij je thuis – data en frequentie in overleg
  • Locatie: bij jou thuis / nu live virtueel via Jitsi videobelplatform