De 6 c’s van hypnobirthing

biologische vader steunt zwangere voor geboorte

De 6 c’s van hypnobirthing

De grondbeginselen van hypnobirthing

De basis van hypnobirthing is eenvoudig. Hoe kunnen we de grondbeginselen van de hypnobirthing cursus samenvatten in een aantal punten? Met dit ezelsbruggetje van zes c’s kun je ze altijd herinneren.

  1. Vertrouwen – Vertrouwen op je intuïtie en je lichaam en hoe het is ontworpen om de geboorte van uw baby, en dat de baby weet het beste. Als je je zelfverzekerd voelt, ontspan je je. Erop vertrouwen dat je lichaam loslaat.
  2. Calm – Training ontspanning technieken voor lichaam en geest om u in staat om een innerlijke rust te houden tijdens de zwangerschap en geboorte, samen met uw biologische partner. Training lichaam & geest.
  3. Comfort – Het resultaat is dat uw lichaam efficiënt en comfortabel werkt. Op deze manier kan het bevallen een krachtige en prachtige ervaring zijn. Uitnodigend een krachtige geboorteervaring.
  4. Keuze – Al je keuzes kennen voor, tijdens en na de geboorte, zodat je weloverwogen beslissingen nemen. Weloverwogen beslissingen nemen.
  5. Controle – Tools en informatie om een gevoel van controle te geven, vooral handig bij het omgaan met het medisch personeel en het systeem. Het bezitten van uw autonomie.
  6. Communicatie – Het communiceren van uw wensen met uw geboorteteam helpt om de meest positieve ervaring voor u en uw baby te bereiken. Uw wensen kenbaar maken

6 c’s van hypnobirthing infographic

Als je een snelle hulp leuk vindt om deze punten te onthouden, kun je de volgende infographic opslaan met een bladwijzer of sociale mediatool zoals Pinterest. Voel je vrij om te delen!

6 c's van hypnobirthing infographic

<iframe src="https://assets.pinterest.com/ext/embed.html?id=636133516115942743" height="690" width="236" frameborder="0" scrolling="no" ></iframe>

Geïnspireerde hypnobirthing-moeder

Na de geboorte van mijn eigen dochter met hypnobirthing in 2019 volgde ik de Teacher Training KG Hypnobirthing in Groot-Brittannië. Ik ben blij om dit cadeau te mogen doorgeven als zaadje van natuurlijke rust dat mag groeien en bloeien bij moeder, partner en kind. Tijdens en ná de zwangerschap. Stuur me een chatbericht, een e-mail of bel me op 06-40143722 als ik iets voor je kan betekenen!