Privécursus hypnobirthing

1-op-1 cursus in de Randstad

afbeelding blije aanstaande ouders gemend stel in verwachting

De privécursus hypnobirthing cursus is op de praktijk in Utrecht of bij jou thuis in de Randstad beschikbaar en beslaan alle locaties die binnen 1 uur ov-reistijd vanuit Utrecht vallen. Dit betreft onder andere de plaatsen Utrecht, Nieuwegein, Houten, Bunnik, Odijk, De Bilt, Zeist, Driebergen, IJsselstein, Vianen, Woerden, Vleuten, De Meern, Harmelen, Montfoort, Gouda, Maarssen, Breukelen, Abcoude, Amsterdam Zuid & Bijlmer en Rotterdam Oost.

Virtuele cursussen zijn natuurlijk ook mogelijk, dan kan je vanuit het hele land en daarbuiten meedoen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel me, of stuur me een bericht en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Waarom een privécursus?

Privélessen hypnobirthing zijn waardevol omdat ze helemaal op maat worden gegeven voor jou en je geboortepartner. Zo kan je al jouw vragen aan mij kwijt en is alle aandacht op jullie persoonlijke situatie gericht. Deze privécursus is doordeweeks en in het weekend beschikbaar, op dagen en tijdstippen die jou passen. Hij wordt over twee lesdagen van elk zes uur verspreid of vier van elk drie uur. Het trainingsprogramma bevat dezelfde informatie als de groepscursus hypnobirthing, maar heeft als voordeel dat we dieper in kunnen gaan op de onderwerpen die voor jullie relevant zijn.

Aanvullende begeleiding

Een privécursus hypnobirthing kan worden aangevuld met persoonlijke begeleiding voor, tijdens en ná de zwangerschap. Uit onderzoek blijkt dat continue begeleiding door een vast vertrouwenspersoon sterk bijdraagt aan een soepele, kalme bevalling. Dit wordt ook wel het doula-effect genoemd. Continue zorg bij de bevalling verkleint de kans op een keizersnede, bekort de bevalling, vermindert de behoefte aan pijnbestrijding en versterkt de band tussen moeder en kind. Dus waarom de cursus niet uitbreiden en zo meteen zo’n vaste vertrouwenspersoon hebben? Uit een gereedschapskist van holistische werkvormen, waaronder ademwerk, voetreflexmassage, Ayurvedische massage, bevallingsmassage, moxa & massage van de kraamvrouw stel ik graag met jou een persoonlijk doulatraject samen, helemaal afgestemd op wat er bij jou past.

Praktische info & tarieven

persoonlijke hypnobirthing coaching bij jou thuis

  • €497 per koppel op werkdagen (ook ’s avonds), in de weekenden met toeslag.
  • 2 sessies van 6 uur / 4 sessies van 3 uur bij jou thuis, virtueel of op de praktijk te Utrecht
  • extra zwangerschapsbegeleiding €95 per 1,5 uur

Liever een groepscursus in plaats van een privécursus hypnobirthing? Bekijk hier de data van de cursus op locatie in Utrecht. Wil je elders in de regio een groepscursus? Ook dat kunnen we bespreken. Geboren en getogen in het Groene Hart ben ik met de meeste gemeenten in en om de grote steden bekend.