Privécursus hypnobirthing

1-op-1 cursus in de Randstad

afbeelding blije aanstaande ouders gemend stel in verwachting

Privécursus hypnobirthing in de Randstad: Je bent vanaf 3 maart weer welkom op de praktijk op de Merwedekade in Utrecht Rivierenwijk! 

Normaliter is de maatwerk cursus bij jou thuis beschikbaar in de Randstad en beslaan alle locaties die binnen 1 uur ov-reistijd vanuit Utrecht vallen. Dit betreft onder andere de plaatsen Utrecht, Amsterdam Zuid & Bijlmer, Nieuwegein, Houten, Bunnik, Odijk, De Bilt, Zeist, Driebergen, IJsselstein, Vianen, Woerden, Vleuten, De Meern, Harmelen, Montfoort, Gouda, Maarssen, Breukelen en Abcoude. Dat kan nu niet, maar je kan wel hier langskomen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel me, of stuur me een bericht en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Voor jou op maat gesneden

Privélessen hypnobirthing zijn waardevol omdat ze helemaal op maat worden gegeven voor jou en je geboortepartner. Zo kan je al jouw vragen aan mij kwijt en is alle aandacht op jullie persoonlijke situatie gericht. Deze privécursus is doordeweeks en in het weekend beschikbaar, op dagen en tijdstippen die jou passen. Hij wordt over twee lesdagen van elk zes uur verspreid of vier van elk drie uur. Het trainingsprogramma bevat dezelfde informatie als de groepscursus hypnobirthing, maar heeft als voordeel dat we dieper in kunnen gaan op de onderwerpen die voor jullie relevant zijn.

Plaats & prijs

Praktische info 1-op-1 hypnobirthing

persoonlijke hypnobirthing coaching bij jou thuis

  • €497 per koppel (normaal 647, dus 150 euro korting gedurende verlengde lockdown!)
  • 2 sessies van 6 uur / 4 sessies van 3 uur op de praktijk
  • Locatie: Merwedekade 174bis, 3522 Utrecht

Liever een groepscursus in plaats van een privécursus hypnobirthing? Bekijk hier de data van de cursus op locatie in Utrecht. Wil je elders in de regio een groepscursus? Ook dat kunnen we bespreken. Geboren en getogen in het Groene Hart ben ik met de meeste gemeenten in en om de grote steden bekend.