Extra hypnobirthing COVID-19 support module

moeder baby support met covid-19 support hypnobirthing module bij zwangerschap

Extra hypnobirthing COVID-19 support module

Corona is gaande en dit virus heeft met alle maatregelen ongetwijfeld ook grote invloed op jouw leven als zwangere vrouw. Misschien ben je onzeker over je eigen gezondheid en die van je baby. Of zit je met vragen. Waar kan en mag je bevallen? Wie mogen en kunnen er bij de geboorte en de kraamperiode aanwezig zijn? Vanwege corona is er nu een extra hypnobirthing COVID-19 support module binnen het 12-urige KGH trainingsprogramma voor zwangerschap en geboorte opgenomen. Dit programma inclusief module kan je live virtueel volgen via het privacybewuste videobelplatform Jitsi, begeleid door mij als KG hypnobirthing teacher. Het Britse KGH-team is de afgelopen weken druk in de weer geweest om deze aanvullende ondersteuning mogelijk te maken in deze onzekere tijden.De COVID-19 support module:

  • ondersteunt je bij het maken van de beste keuzes voor jou en je baby
  • geeft je aanvullende gezondheidsinformatie over corona en
  • een ademhalingsoefening 
  • een diepe begeleide ontspanning
  • acupressuurpunten om stress te verminderen en spanning los te laten

Meer informatie over de cursus vind je hier. Heb je vragen of wil je even overleggen? Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk! Bel 06-40143722 of mail [email protected]

Geïnspireerde hypnobirthing-moeder

Na de geboorte van mijn eigen dochter met hypnobirthing in 2019 volgde ik de Teacher Training KG Hypnobirthing in Groot-Brittannië. Ik ben blij om dit cadeau te mogen doorgeven als zaadje van natuurlijke rust dat mag groeien en bloeien bij moeder, partner en kind. Tijdens en ná de zwangerschap. Stuur me een chatbericht, een e-mail of bel me op 06-40143722 als ik iets voor je kan betekenen!