Gebruik van klok tijdens geboorte

Gebruik van klok tijdens geboorte

De zomertijd is deze week ingegaan. We kunnen weer langer van de zon genieten nu de lente van start is gegaan. De tijd vliegt. Zo kan dat ook zijn tijdens een bevalling, een moment waarop de tijd vloeibaar wordt. Na ongeveer negen maanden komt jouw baby in korte tijd ter wereld. Om tijdens de bevalling niet aan de tijd te denken of onrustig te worden van tijdsdruk kan je ook de klok ook je geboorteruimte thuis, in de kraamkliniek of ziekenhuis verwijderen.

kort maar groots moment

De duur van een bevalling is relatief kort. Maar het moment is grootst en zal je een heel leven bijblijven, want dit is het moment dat jouw wondertje wordt geboren en je moeder wordt van jouw baby. Neem dus vooral ook de tijd om ervan te genieten en je erop voor te bereiden.

oefen lichaam en geest

Weet ook dat ik bij mijn KG hypnobirthing cursus altijd uitgebreid de tijd neem om het complete trainingsprogramma van 12 uur met je te doorlopen. Het oefenen van de body-mind connectie voor je geboorte is namelijk als het opbouwen van een spier, waarvoor je ook een tijd moet trainen om die op te bouwen. Als je vragen hebt, neem ik daar ook de tijd voor. Om jouw de best mogelijke tijd te laten ervaren.

Tijd, wat een wonderlijke verschijnsel ?

Geïnspireerde hypnobirthing-moeder

Na de geboorte van mijn eigen dochter met hypnobirthing in 2019 volgde ik de Teacher Training KG Hypnobirthing in Groot-Brittannië. Ik ben blij om dit cadeau te mogen doorgeven als zaadje natuurlijke rust dat mag groeien en bloeien bij moeder, partner en kind. Tijdens en ná de zwangerschap. Stuur me een chatbericht, een e-mail of bel me op 06-40143722 als ik iets voor je kan betekenen!