Birthing hearts – Zwangerschapsretraite

Birthing Hearts zwangerschapsretraites voor zwangere vrouwen

Birthing Hearts zwangerschapsretraite: deze serie mini-retraites is speciaal ontworpen voor aanstaande moeders die hun hart-verbinding tijdens de zwangerschap willen verdiepen. Warm, zacht en vriendelijk. Elke mini-retraite gaat over een bewust thema van het hart. Dus geen feiten, cijfers, fysiologie of andere ingewikkelde hersenkrakers, maar alles met betrekking tot je eigen geboortepad, vanuit je hart.

Het zijn speciale momenten om aanwezig te zijn bij je zwangere lichaam, geest en spirit, waarin je verbinding maakt met de energie van deze speciale tijd. Welke smaken die voor je ook mag hebben. We combineren elementen van lichaamswerk, journaling en energetische healing om samen een moment van rust, verbinding en versterking te creëren. Dus je ontspant en wees precies zoals je bent met je baby.

Prenatale zwangerschapscirkel

Vrouwen hebben er baat bij om samen te zijn, zo blijkt ook uit het succes van zwangerschapskringen en centering pregnancy. Dit is een extra aanbod voor zwangere vrouwen die op zoek zijn naar een diepere laag. Intuïtief met een vleugje spiritualiteit.

Wat kan je verwachten?

Je heupen wiegen op melodieuze ritmes, intuïtieve woorden op papier, geboortekunst, eerlijkheid, meditatie, lachen & meer. Je kan deze mini-eigenschap volgen:

– Als een op zichzelf staande voorbereiding op de bevalling

– Naast je zwangerschapscursus naar keuze

De geboortewerkers

De serie online mini-retraites en de meerdaagse life zwangerschapsretraite (als het kan) worden gegeven door Tijsje Breederveld uit Amsterdam en Marise Bout uit Utrecht, twee bewuste geboortewerkers. Na een toevallige ontmoeting op een KG hypnobirthing Teacher Training in Glasgow werd zaadje voor samenwerking geplant, dat nu tot bloei mag komen. Wij onderscheiden ons door onze holistische aanpak en onze internationale oriëntatie. Nee, we zijn geen yogaleraren, maar we zijn ….. .. Samen een hele hoop wombfulness.

Birthing hearts pakket

Voordat we beginnen met de zwangerschapsretraites sturen we je een pakket met de basics die je nodig hebt tijdens de vier groepssessies. We zullen je ook toevoegen aan de privé Facebook-groep “Birthing Hearts”. Er zal een veilige en open ruimte zijn om te delen, om vragen te stellen en te chatten tussen de retraites.

Praktische info

Waar? Virtueel

Data?

  • Vrijdag 12 maart 2021- Het belang van rust
  • Vrijdag 26 maart 2021- Zelfacceptatie
  • Vrijdag 9 april 2021- Het creëren van sfeer voor de geboorte
  • Vrijdag 23 april 2021 – De kracht van vulnerabilty

Time? 19:00-21:30 (EU) / 18.00-20.30 uur (VK)

Uw investering? €187,-/ £167,-

Wil je meedoen of heeft u vragen, neem dan contact met ons op.. … wij beantwoorden graag alle vragen die je hebt met betrekking tot zwangerschapsretraites. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Tijsje & Marise

P.S. De voertaal is Engels, dus alle vrouwen die van een internationaal tintje houden zijn van harte welkom!

Inschrijven

Tijsje is een sprankelende en pure geest, die uiteindelijk haar innerlijke stem gebruikt om zichzelf te begeleiden en je te ondersteunen tijdens je unieke geboortereis. Liefdevolle haar intuïtieve energie als een familie genezer en KG hypnobirthing leraar.

Marise – naturalwaveshypnobirthing.nl & naturalwaves.nl

MARISE IS EEN BEWUSTE EN ZORGZAME VROUW. ZE WEET WAT ZE WIL EN COMMINUCATES DUIDELIJK EN EERLIJK. IETS WAT IK ECHT WAARDEER! ZE COMBINEERT AL HAAR KENNIS, INTUÏTIE EN ERVARINGEN OP HAAR EIGEN MANIER WAT HAAR UNIEK MAAKT ALS GEBOORTEWERKER.

Tijsje – family-healing.com/

Als de zomer komt zijn we van plan om een echte retraite van drie dagen in de natuur te organiseren met Birthing hearts elementen en hypnobirthing. Geïnteresseerd?